Kapsalon alinea

Welke vloer is ideaal voor je kapsalon?

Geplaatst op

In deze blog willen we je graag bekend maken met de mogelijkheden met betrekking tot het leggen van een nieuwe vloer in je kapsalon. Lees snel in deze blog met ons mee en doe je voordeel met onze tips. Op deze manier is het mogelijk om snel de juiste vloer te hebben voor je salon. Dat zal je in de praktijk veel goeds brengen als het gaat over makkelijk werken in je kapsalon.

Welke vloeren zijn een optie? 

Er zijn een aantal vloeren die je zou kunnen overwegen. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Plavuizen
  • Gietvloer 
  • PVC

Plavuizen. deze eerste vloer is wat lastiger te leggen, maar wel erg slijtvast. De variaties in deze vloer zijn groot, daarom is er veel te kiezen. Kijk bij een lokale ondernemer om te zien wat de mogelijkheden zijn. 

Gietvloer. We rekenen deze vloer tot onze favoriet. Dat vanwege het gemak waarmee de gietvloer schoon te maken is. Dat zie je direct terug in de workflow, gewoon veel makkelijker om het haar van A naar B te vegen. Daarbij heeft dit type vloer als voordeel dat hij gewoon over de bestaande vloer heen gegoten kan worden. Dat maakt hem snel te ´leggen´. Zorg er dan wel voor dat de ondergrond egaal is. Daarbij kan de vloer tegen: kleurstoffen, zuren, is superslijtvast en barst niet. 

PVC. Het gaat hier om een kunststof vloer die te leggen is. Je koopt het per rol en daarna knip je het op maat. Eenvoudig te leggen en een niet al te dure optie. Een nadeel voor in een salon is de niet al te luxe uitstraling van het product. Maar dit laatste is slechts een klein minpunt.

Dit zijn de vloeren die we de moeite van het noemen waard vonden. Laat je informeren en kijk steeds naar wat voor jou situatie het beste uit zal komen. Veel succes! 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden