Kapsalon alinea

Welke cosmetische behandelingen zijn er?

Geplaatst op

Een behandeling met een cosmetisch doel is niets anders dan je looks op frissen en je positieve gevoel weer in tune maken met je uiterlijk. Met andere woorden: wanneer je er oud uitziet en je voelt je nog niet oud, dan kun je jezelf weer jong laten maken met een van de cosmetische behandelingen die in Amsterdam te krijgen zijn. Kijk snel met ons mee en laat je inspireren.

Cosmetische behandeling voor de huid

Er bestaan een groot aantal cosmetische behandelingen voor de huid. In Amsterdam zijn er diverse te boeken. We nemen de meest populair even met je door:

Cosmetische behandeling: fillers

Met fillers zijn unieke resultaten te behalen en het mooie is dat het er een natuurlijke, lichaamseigen stof voor gebruikt wordt: hyaluronzuur. Dit zuur wordt na een aantal maanden afgebroken door het menselijk lichaam, dit houdt in dat je de behandeling enkele maanden later weer moet laten doen om de resultaten op peil te houden. Wel is het zo dat de resultaten na een herhaalbehandeling langer aanhouden. Het is dus een onderhoudsbehandeling. Doorgaans wordt er tijdens de opvolgende herhaalbehandelingen minder zuur gebruikt.

Botox: cosmetische behandeling

Botox is sinds de jaren tachtig een goede manier om een jonger uiterlijk te krijgen. Het idee is dat de spier in de mimiek, die zorgt voor kraaienpootjes en lijntjes, minder actief wordt. Zo trekt de huid minder samen en komt tot rust. Dat zorgt voor een meer uitgeruste uitstraling.

Cosmetische behandeling voor donkere kringen

Wallen of donkere kringen onder de ogen is voor veel mensen een punt van aandacht, dat wil zeggen vooral de negatieve variant van aandacht. Gelukkig hoef je je daar geen zorgen over te maken. Wanneer je er iets aan wilt laten doen, dan kan dat in een cosmetische kliniek, onder andere in Amsterdam. Met fillers is er veel resultaat te behalen, want deze behandeling zorgt dat het volume onder de oogleden weer terugkomt. Wanneer een operatieve behandeling toch nodig blijkt te zijn, dan kun je heel goed een ooglidcorrect laten doen. De correctie voor de bovenste oogleden krijg je vergoed door de verzekering, omdat een hangend bovenste ooglid medische problemen met zich meebrengt. Voor een onderste ooglid geldt dit niet. Dus wordt de correctie voor dit ooglid niet vergoed.

Gerelateerde berichten

Een gids voor stijlvolle herentruien voor alle seizoenen

Een gids voor stijlvolle herentruien voor alle seizoenen Truien zijn een essentieel onderdeel van de garderobe van elke man. Ze bieden niet alleen...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden