Kapsalon alinea

Wat zijn de populairste designermerken van vandaag?

Geplaatst op

Door de opkomst van influencers is het dragen van designerkleding razend populair tegenwoordig. Eerst was het dragen van designerkleding alleen voor de rijkere mensen, maar tegenwoordig probeert iedereen hierin te lopen. Het dragen van designerkleding wordt een beetje als statussymbool gezien. Jongeren die er geïnteresseerd in zijn spenderen veel geld aan dit soort kleding. Maar je hebt verschillende merken waarvan kleding wordt gekocht. Wat zijn vandaag de dag de populairste designermerken?

Gucci

Gucci is een merk dat al tientallen jaren razend populair is. Zelfs tegenwoordig wordt Gucci nog gezien als het designermerk. Dat komt onder andere door de lange geschiedenis van Gucci en hoe het bekend staat om zijn mooie ontwerpen op allerlei evenementen. Gucci wordt door twee groepen gedragen over het algemeen: groep 1. zijn de mensen die echt het geld hebben voor wat duurdere kleding en het niet erg vinden om daar wat meer voor te betalen, groep 2. dat zijn de jongeren. Die hebben daar vaak minder geld voor, maar voor hun is het hun geld nog wel waard.

Louis Vuitton

Louis Vuitton is de grootste concurrent van Gucci. Net als Gucci straalt Louis Vuitton ook welvaart en klasse uit. Louis Vuitton staat vooral bekend om haar tassen. Dit wordt door twee groepen gedragen. Net als bij Gucci dragen groep 1 en 2 de kleding. Het is een prijzig merk, dus je ziet het niet zo heel veel in de openbare ruimte.

Balenciaga

Balenciaga is het merk dat vooral bekend staat onder de jongeren mensen. Qua klasse zouden wij het merk een lagere score geven, dan de merken als Gucci of Louis Vuitton. Maar de prijs voor de meeste producten ligt hoger bij Balenciaga. Ze produceert vooral casual kleding, maar dan heeft deze kleding nog wel iets unieks: deze heeft vaak nieuwe, gekke ontwerpen. Dit is dan ook één van de redenen dat ze zo populair is.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden