Kapsalon alinea

Pampers Active Baby Dry aanbieding

Geplaatst op

Pampers Active Baby Dry luiers zijn een verbeterde variant van de Baby Dry luiers. Het meest cruciale verschil tussen de twee varianten is dat de Active Baby Dry rekening gehouden wordt met het milieu. In de productie worden alleen maar milieuvriendelijke materialen gebruikt. Bovendien zijn er geen allergenen materialen gebruikt in de luier, zodat je baby geen last krijgt van irritatie of uitslag. Deze milieuvriendelijke en allergenen-vrije luier is verkrijgbaar in bijna alle maten: van maat 2 tot en met maat 8. Voor de huidige aanbiedingen voor Pampers Active Baby Dry kun je op deze pagina terecht. Als je echt geen aanbieding wil missen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief en krijg de aanbiedingen in je mailbox.

Hoe je baby droog blijft

De Pampers Active Baby Dry luier houdt je kleintje tot wel 12 uur lang droog. Urine en ontlasting worden direct naar het binnenste van de luier getrokken, zodat de billetjes van je baby er geen last meer van hebben. De buitenkant van de luier is waterdicht, zodat er geen risico is dat er vocht lekt op de kleertjes van je kindje of in het bedje. In het binnenste van de Active Baby Dry luier zitten microparels om vocht op te nemen. Dit zijn kleine balletjes die vocht kunnen absorberen tot wel dertig keer hun oorspronkelijke gewicht. Zodoende blijft je kleintje dus lang droog.

Lekker slapen en bewegen

Je kindje kan lekker slapen maar ook heerlijk bewegen in een Pampers Active Baby Dry luier. Door elastische randjes krijgt je kleine meer bewegingsvrijheid in de luier. Deze luier is dus milieuvriendelijk geproduceerd, zonder allergenen en dus zonder risico op huidirritatie en houdt je baby lange tijd droog. Zo komen jij en je kleine gerust de nacht door. Jouw baby heeft geen last van een natte luier, en jij hebt geen last van baby die huilt omdat zijn of haar luier vol zit.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden