Kapsalon alinea

Een outfit en kapsel voor een speciale dag

Geplaatst op

Zit er een speciale dag aan te komen? De meeste mensen besteden in dat geval veel aandacht aan hun outfit en kapsel. Logisch, want op een bijzondere dag wil jij ook het gevoel hebben dat je er goed uitziet. Alleen, hoe kies je nu een mooie outfit en voor welk kapsel ga je als je écht goed voor de dag wilt komen.

Laat een specialist meedenken

Het is altijd goed om een specialist mee te laten denken als je er zelf niet helemaal uitkomt. Vind je het lastig om een mooi kapsel te vinden? Overleg dit dan met je kapper. Deze kan op basis van de vormen van je gezicht bepalen welk kapsel jou het best zal staan. Men kan zo bijvoorbeeld meer de nadruk leggen op bepaalde onderdelen van je gezicht. Net als dat het ook mogelijk is om juist minder aandacht te leggen op bepaalde onderdelen.

Vergeet je schoenen niet

Wanneer je een outfit samenstelt voor een speciale dag, is het belangrijk om je schoenen niet te vergeten. Schoenen maken je outfit namelijk helemaal af. Zorg ervoor dat je schoenen in ieder geval niet afgetrapt zijn. Zijn je veters verkleurd, maar zijn je schoenen verder nog mooi? Dan kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld alleen witte schoenveters te halen. Witte schoenveters zijn met veel kleuren schoenen te combineren. Bovendien zien stralend witte schoenveters er fantastisch uit. Men krijgt al snel de indruk dat je nieuwe schoenen draagt, omdat de veters nog zo mooi wit zijn. Wanneer je nieuwe witte schoenveters in je schoenen plaatst, merk je pas hoeveel verschil de veters maken. 

Natuurlijk moet je wel weten wanneer het echt tijd wordt om nieuwe schoenen te halen. Witte schoenveters trekken namelijk ook de aandacht en zullen het niet verhullen als je schoenen echt aan vervanging toe zijn.

Zorg dat jij je comfortabel voelt

Trends komen en gaan en dat geldt voor zowel kapsels als kleding. Ga daarom niet alleen na wat nu mode is, maar kies ook vooral voor iets wat jij comfortabel vindt. Op die manier zul je het meest zeker van jezelf zijn en dat straal je ook uit. Dat komt veel beter over dan wanneer je de laatste trends volgt en je eigenlijk niet zo op je gemak bent.

Gerelateerde berichten

Een gids voor stijlvolle herentruien voor alle seizoenen

Een gids voor stijlvolle herentruien voor alle seizoenen Truien zijn een essentieel onderdeel van de garderobe van elke man. Ze bieden niet alleen...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden