Kapsalon alinea

Een compleet nieuwe look met zilveren sieraden

Geplaatst op

Stel je hebt net je haar laten doen en wilt ook de rest van je look aanpakken. Dan is het mogelijk om dit te doen met sieraden. 

Er zijn maar weinig edelmetalen op de wereld die zo tot de verbeelding spreken als zilver. Natuurlijk, goud en platina spreken hun eigen taal, maar zilver heeft wel een heel bijzondere intonatie als ze spreekt. Geen wonder dat het zo populair is. We gaan in deze blog een aantal zaken rondom dit edelmetaal bespreken. Lees snel verder en laat je inspireren. 

De sfeer van zilver

Het is een materiaal dat al eeuwenlang een bepaalde mysterieuze uitstraling heeft. Vroeger dacht men dat het materiaal een bijzondere connectie met de maan had… en misschien is dat ook wel zo. Wat we zeker weten is dat zilveren oorbellen, kettingen of armbanden bijzonder populair zijn tegenwoordig (en dit is eigenlijk al vele jaren zo). Je kunt ze bij verschillende gelegenheden dragen en dat maakt ze juist zo multifunctioneel. 

De prijs van zilver

Het is een bekend gegeven dat de aanschafprijs van zilver behoorlijk lager ligt dan die van goud. Even ter vergelijking: de prijs van een kilo zilver is 662,28 euro, terwijl die van goud ligt op 51.718,45 euro. Dat is me nogal een verschil. We denken dat de populariteit van zilver ook wel eens door dit prijsverschil zou kunnen komen…

Daarbij is het typisch een materiaal waar je kindersieraden van kunt maken. Dit komt omdat ze nog niet echt voorzichtig om kunnen gaan met veel duurdere gouden en platina sieraden. Dat is misschien meer iets voor later.

We houden je graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Dan ben je altijd op de hoogte van wat er leuk is op het gebied van cosmetica, sieraden en meer.

Gerelateerde berichten

Een gids voor stijlvolle herentruien voor alle seizoenen

Een gids voor stijlvolle herentruien voor alle seizoenen Truien zijn een essentieel onderdeel van de garderobe van elke man. Ze bieden niet alleen...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden