Kapsalon alinea

De heren styling trends van 2018

Geplaatst op

Is jouw garderobe aan een update toe en vind je het belangrijk dat jouw nieuwe kleding op en top trendy is? Dan is het goed om te weten wat de heren styling trends van 2018 zijn. Met deze trends in je achterhoofd koop je precies de juiste kleding en schoenen. Met deze items loop je er altijd trendy bij.

Een chino

Een chino is een lichtgekleurde broek die je het hele jaar door kunt dragen. De meeste lichtgekleurde broeken draag je alleen in de zomer, maar deze broek kun je ook in het najaar dragen. Een chino is net iets netter dan een spijkerbroek, maar minder formeel dan een pantalon. Deze business-casual uitstraling maakt de broek erg populair.

Pastelkleurige polo’s

Pastelkleuren zijn helemaal ‘in’. Ben je niet bang voor een beetje kleur? Koop dan een pastelkleurige polo en je ziet er op en top trendy uit. En houd je meer van truien? Dan kun je een pastelkleurige trui kopen. Het aanbod is ontzettend groot, dus je vindt altijd wel een polo en/of trui die bij jou past.

Een groot horloge

Een horloge hoeft niet alleen praktisch te zijn: het mag een echte ‘eyecatcher’ worden. Houd je van opvallende accessoires? Dan is deze trend echt iets voor jou. Een groot horloge valt namelijk lekker op en geeft jouw look een extra stijlvolle en tegelijkertijd stoere uitstraling.

Floris van Bommel schoenen

De schoenen van het bekende merk Floris van Bommel zijn al jaren ontzettend populair. Dit komt omdat deze schoenen er professioneel en representatief uit zien, maar tegelijkertijd ook trendy zijn. Vind je het belangrijk om professionele en representatieve schoenen te dragen, maar wil je er niet saai bij lopen? Dan zijn Floris van Bommel schoenen echt iets voor jou.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden