Kapsalon alinea

Cellulite cups, waar helpen die tegen?

Geplaatst op

Vrouwen kunnen nog weleens last krijgen van cellulite of sinaasappelhuid. Door cellulite cups te gebruiken om de huid daarmee te masseren kan dit worden behandeld. Het is belangrijk om te weten dat cellulite niet hetzelfde is als cellulitis. Wanneer je dit onderscheid hebt gemaakt, dan weet je dus ook waar de cups tegen helpen en waartegen juist niet. Dit kan je mogelijk helpen om je huid wat mooier en strakker te maken. Dit geeft je meer zelfvertrouwen. Uiteindelijk is dat natuurlijk wat veel vrouwen graag willen en dat is goed te begrijpen. De cups zijn een goede oplossing.

Massage toepassen
Het is belangrijk om te weten hoe de bindweefselmassage met de cellulite cups het best wordt toegepast. Dat heeft te maken met de manier waarop je de beweging maakt. Die maak je van beneden naar boven. Een zigzaggende beweging, of een ronddraaiende beweging, is daarbij wel van belang. Dit helpt de doorbloeding in de bovenste laag van de huid op gang te brengen. Het is die doorbloeding die ervoor zorgt dat de huid elastischer en soepeler wordt. Dit is de manier waarop deze er beter uit gaat zien. Let er dus op dat je deze techniek goed leert toe te passen.

Vacuümtrekken
Het is ook belangrijk dat het specifieke kenmerk van de cellulite cups goed benut wordt. Het is namelijk zo dat met de cups de huid vacuümgetrokken kan worden. Daardoor kan een techniek die ook wel bekendstaat als de stofzuigertechniek worden toegepast tijdens de massage. Dit helpt het lymfesysteem te stimuleren. Op die manier kan de behandeling alleen maar nog beter aanslaan. Door dit enkele weke achtereen eenmaal of tweemaal per week toe te passen, kan worden gezorgd dat de huid weer strak, soepel en elastisch wordt. Zo zal je je een stuk beter gaan voelen en met een zekerder gevoel de deur uit gaan.

 

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden