Kapsalon alinea

5 tips om een business-casual uiterlijk te realiseren

Geplaatst op

Met de business casual look zie je er verzorgd, professioneel en trendy uit. Houd je van de business-casual look? Dan kun je deze zelf ook realiseren. In dit artikel lees je hoe je dit doet.

De juiste kleding

De business-casual look is professioneel en representatief, maar niet te formeel. Je kunt het beste een chino dragen om deze look te creëren. Deze broek kun je combineren met een overhemd, maar ook met een Hugo Boss polo. Wil jij een Hugo Boss polo kopen? Dan doe je dit eenvoudig en snel online.

Nette schoenen

Je hoeft geen formele schoenen te dragen als je de business-casual look wil creëren, maar nette schoenen zijn wel een must. Koop schoenen met een professionele en representatieve uitstraling, maar dan wel met een trendy ‘touch’. Zo maak je jouw look net wat meer casual.

Een verzorgd kapsel

De business-casual look moet er professioneel en trendy uit zien. Om jouw look te laten slagen, heb je een goed kapsel nodig. Het beste kapsel bij de business-casual look is een verzorg kapsel, waar je niet veel aan hoeft te doen om er toch goed uit te zien.

Een mooi horloge

Je maakt jouw look helemaal af met een mooi horloge. Een horloge is niet alleen praktisch, maar ziet er bovendien stijlvol uit.

Een zakelijke tas

Een ander accessoire dat je kunt gebruiken om jouw look helemaal af te maken, is een tas. Neem een zakelijke tas en je geeft jouw informele look net wat meer professionaliteit. Bijkomend voordeel: een tas is niet alleen mooi, maar ook lekker praktisch.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden