Kapsalon alinea

3 Voordelen van kort haar voor vrouwen

Geplaatst op

Er zijn veel verschillende soorten kapsels voor vrouwen. Ook voor mannen, maar die hebben doorgaans korter haar. Hierdoor zijn er wat minder mogelijkheden. Hoewel wel vrouwen graag langer haar hebben, zijn er ook een aantal voordelen aan het dragen van kort haar. Sommige voordelen van kort haar zijn misschien iets minder voor de hand liggend. In deze blog zetten we de voordelen van kort haar voor vrouwen even voor je op een rijtje.

Voordeel 1: Dankzij korter haar zul je minder klitten in je haar krijgen

Dit is een van de meest voor de hand liggende voordelen voor kort haar. Veel vrouwen met lang haar moeten elke ochtend en na elke douchebeurt een lange tijd hun haar borstelen om alle klitten eruit te halen. Doordat het haar korter is, zul je minder klitten in je haar krijgen. Dat komt omdat hoe langer het haar is, hoe meer plekken het kan kruisen met andere haren. Korter haar kan op minder plekken verstrengeld raken en daardoor raakt het dus ook minder vaak verstrengeld!

Voordeel 2: Dankzij korter haar valt je gezicht meer op

Als je korter haar hebt, zal er ook een kleiner deel van het haar voor het gezicht zitten. Dit zorgt ervoor dat je gezicht meer aanwezig is en dus meer opvalt. Dit zorgt er ook voor dat je sieraden meer zullen opvallen. Normaal gesproken zullen bijvoorbeeld je prachtige zilveren oorbellen die je zo mooi vindt, zelden opvallen omdat ze als het ware verstopt zitten achter je haar. Door kort haar te dragen, kun je ze aan de wereld laten zien. Hetzelfde geldt ook voor kettingen en andere sieraden rond het gezicht. Sieraden zijn een ensemble en vullen elkaar aan. Heb je dus mooie zilveren oorbellen en wil je deze complementeren met andere mooie sieraden? Kijk dan op bedel.shop voor een groot aanbod aan zilveren bedels voor armbanden.

Voordeel 3: Kort haar kost minder werk om het in model te krijgen

Als je graag wat minder tijd voor de spiegel wil doorbrengen en graag snel goed voor de dag wilt kunnen komen, dan biedt ook hier kort haar een goede uitkomst. Een kapsel met kort haar krijg je namelijk veel sneller goed in model, dan een kapsel met lang haar. Dat is heel prettig voor wanneer je liever wat meer tijd over wil houden tijdens je ochtendritueel!

Gerelateerde berichten

Een gids voor stijlvolle herentruien voor alle seizoenen

Een gids voor stijlvolle herentruien voor alle seizoenen Truien zijn een essentieel onderdeel van de garderobe van elke man. Ze bieden niet alleen...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden