Een tijdje geleden ben je naar de kapper geweest voor een flinke make-over. Sinds je bezoek aan de kapper ziet je haar er heel anders uit. Je bent ontzettend trots op je nieuwe ‘look’ en wil je nieuwe kapsel graag aan iedereen laten zien. Wil je dat jouw nieuwe hairstyle nog beter naar voren komt? Lees dan in dit artikel hoe je jouw nieuwe kapsel kunt complimenteren.

Een nieuwe outfit

Je ziet er geweldig uit met je nieuwe kapsel, maar je kunt je ‘look’ nog indrukwekkender maken met een nieuwe outfit. Door nieuwe kleding aan te schaffen en deze outfit te combineren met je nieuwe hairstyle, voel je je pas echt als herboren. Je voelt je zelfverzekerder en hebt een geweldige uitstraling.

Een mooi haaraccessoire

Wil je dat jouw nieuwe kapsel wat meer opvalt? Dan kun je een mooi accessoire kopen om in je haar te dragen. Denk hierbij aan een feestelijke speld, een mooie haarband of een romantische bloem. Haaraccessoires zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren, dus je vindt altijd wel een accessoire dat bij jouw nieuwe kapsel past.

Tip: combineer je haaraccessoire met je nieuwe outfit en je ziet er geweldig uit!

Gellak op je nagels

Tot slot kun je jouw nieuwe hairstyle complimenteren met gellak op je nagels. Door gellak op je nagels te doen, zien deze er geweldig uit. En omdat je gellak gewoon zelf aan kunt brengen, hoef je niet naar een dure nagelsalon te gaan om je nagels lekker op te laten vallen met een leuk kleurtje. Wil jij niet alleen je nieuwe kapsel, maar ook je nagels laten stralen? Bestel dan gellak via deze link.